+40.731.115.574

Reuniuni

Reuniuni

Reuniunile de familie - am zis ca merita sa introducem o categorie noua, poate unica pe piata turismului romanesc. La ce ne-am gandit? Ce ziceti daca odata la cativa ani va ganditi sa va reuniti intreaga familie, incluzand cat mai multe rude de gradele 1, 2 si 3 si ati decide sa va lasati toti masinile acasa, in schimbul unui autocar incapator? Ce oferta ati alege? Unde ati pleca? Daca numarul vostru ar depasi cu mult ofertele de cazare disponibile pe piata romaneasca? Dar daca noi va putem rezerva o parte sau chiar o intreaga pensiune / hotel / complex de bungalow-uri? Evident pentru ca aceasta dorinta sa devina realitate, va trebui sa ne contactati din timp sau sa ne vizitati ofertele acestei categorii frecvent. Sa mai precizam si simplul fapt ca numarul de persoane si perioada rezervarii altereaza semnificativ oferta de pret? Evident ca banuiati deja.

Reuniuni de facultate / liceu / scoala - fie ca esti inca student sau absolvent, sau chiar daca ai o reuniune cu fostii colegi de liceu la 10 ani sau mai mult de cand nu i-ai mai vazut, de ce sa te intalnesti cu ei in acelasi oras in care ati impartit anii de invatatura si atat? De ce sa nu va intalniti, sa va relaxati cateva ore, sa va plimbati putin pe holurile institutiei de invatamant si apoi, sa va urcati intr-un autocar cu o destinatie exotica pentru o zi, doua sau trei.

Team-building - fie ca esti o companie medie sau o multinationala, toti ne dorim ca echipa noastra sa fie unita si toti angajatii sa colaboreze intre ei. Pentru ca aceste planuri sa fie puse in practica, de multe ori excursiile de tip team-building sunt solutia. Dar cine poate sa iti ofere cea mai buna solutie? Cine s-a gandit deja sa ofere cazare pentru echipe medii sau foarte mari? Cu asta ne ocupam noi. Tu ne spui ce doresti iar noi iti vom cauta cea mai potrivita oferta atat ca si pret cat si ca spatiu, confort si evident facilitati.


Our planet is something unbelievable. It is so diverse and beautiful, so unique and c..
100,00 €
Scurta descriereDe dimensiuni mici, bogata si cu doar 7,5 milioane de locuitori, Elvetia e..
499,00 €
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)